top of page

Vill du hänga med?

Vill du börja ditt nya år med att förbättra och förändra ditt liv? Jag vill då bjuda in dig till 7st helande tillfällen där du kommer utvecklas och få lära dig känna och arbeta med den helande energin, lära dig att komma ned i djup avslappning och starta din inre läkning.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02VWwA9StvU2SoGibFrgQBBKoMXwg4DcEEG3qUm7QAQbhxW6ujo


Mer info finner du på första sidan och även i evenemanget på Facebook 👆 max antal deltagare är 7st så knip din plats redan idag. Önskar dig en fantastisk dag och fortsättning på veckan. Du är grym! Glöm aldrig hur långt du har kommit och hur långt du kan gå ☘️🤗


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej vänner, som ni vet har jag ett nytt uppdrag, jag började min nya tjänst idag, och eftersom jag fortfarande behöver lite tid för att komma in i allt så kommer endast healing på distans finnas tillg

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page