top of page

Viktigt att vi tar hand om Hela oss!

Som ni redan vet har jag en holistisk syn på människan, vilket innebär att vi måste ta hand om oss själva på alla plan, själsligt men även se över vad vi väljer att smörja in vår hud med, och hur vi kan göra aktiva val över vad vi väljer att äta osv. Det finns en otroligt stor marknad för bla kosttillskott, hudvård och mycket mer. Jag har valt att koncentrera mig på det jag vet är bra produkter och kommer framöver kunna erbjuda er en rad spännande alternativ. Ser så fram emot att kunna erbjuda er en större möjlighet till ett sunt och hållbart mående. Håll koll i flödet framöver för mer information.


Nu väntar jag med spänning på min fotkräm som min vän starkt rekommendera till mig, då jag står mycket så har mina fötter blivit lite torra och spruckna och även mina händer sista tiden. Så det ska bli skönt att få hem en produkt som faktiskt håller vad den lovar, i denna djungel av prylar som finns att beställa 😀


Förr använde jag kollagentillskott och jag funderar även på att ta in det också, otroligt bra för återfuktning inifrån och ut. Hyn mår ju otroligt bra av det, och visste ni att hud och hår är det sista kroppen prioriterar, så viktigt att se var orsaken ligger, att gå till botten med olika problem.☘️ Öskar er alla en super fin helg och hör av dig om du är intresserad av fotkrämen du också. Lägger lite info här nedan och för och efterbild på kvinnans fötter.

Exfolierar förhårdnader & döda hudceller

☘️Ger en mjuk och len hud

☘️ Kan användas till armbågar & händer

☘️ Säkerhets- allergi- och dermatologiskt testad.


Produkten innehåller mald kryddpeppar och Papaya, den är parfymfri och jobbar inifrån och ut.☘️


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej vänner, som ni vet har jag ett nytt uppdrag, jag började min nya tjänst idag, och eftersom jag fortfarande behöver lite tid för att komma in i allt så kommer endast healing på distans finnas tillg

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page