top of page

Kursen är fullbokad och tack för en mysig kväll.

Go kväll vill bara meddela att den helande cirkeln är nu fullsatt, men man får gärna höra av sig om man fortfarande känner att detta är något man vill utforska. Tanken är att jag kommer fortsätta med dessa kurser framöver och kan då starta upp fler kurser samtidigt, så maila gärna om du känner att du inte hann anmäla dig denna gång, och om det ev blir något avhopp har du ju även chansen att komma med denna omgång. Sen vill jag också säga stor tack till alla ni som tittade in på glöggkvällen hos mig och Marja ikväll, så roligt att ses och hinna prata lite🤗 Önskar er alla en fin helg stor kram från mig till er☘️🙌

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej vänner, som ni vet har jag ett nytt uppdrag, jag började min nya tjänst idag, och eftersom jag fortfarande behöver lite tid för att komma in i allt så kommer endast healing på distans finnas tillg

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page