top of page

Att utvecklas är att våga leva. Att leva är att våga utvecklas.

https://youtu.be/KtL_VWMZI3c

Hur gör jag då för att lära känna mig själv, vad är egentligen att följa sitt hjärta? ja det är inte så svårt som de låter men det kräver mod och styrka. Något vi alla besitter, men all rädsla som vi ständigt matas med, gör att vi sjunker i frekvens och håller oss nere, ni vet själva hur man vissa dagar har ett så in i helvete självförtroende så man kan dansa in på Ica och skita fullständigt i vad någon annan tycker, till att vara så otroligt låg att bara ta sig utanför dörren kan kännas som ett straff, och sen tvingas möta någon och vara social nej fy, då håller jag mig hellre hemma ist. Allt börjar med att lära känna sig själv, bort från andras förväntningar bort från samhällets osynliga regler och in till ditt hjärta. Det handlar om att bryta mönster våga prova nya saker, våga ta in ny kunskap och sedan våga ta plats, våga vara en förebild, om du inte tar plats? så kommer någon annan göra det åt dig.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej vänner, som ni vet har jag ett nytt uppdrag, jag började min nya tjänst idag, och eftersom jag fortfarande behöver lite tid för att komma in i allt så kommer endast healing på distans finnas tillg

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page