top of page

April månad och mer jobb framöver.

Vill du fylla på med energi och ta tillbaka din kraft? Healing stärker din kropp på cellnivå. Känslomässiga blockeringar och stagnation i kroppen kan göra att vi inte når dem resultat vi önskar. Oavsett om det är våra egna tankar, små eller stora trauman som tar upp onödig plats i vår kropp, är healing en behandling som är fenomenal på att läka de områden du behöver hjälp med. Vill även passa på att berätta att jag fått en ny anställning och kommer i därför lägga ut mer lediga tider lite allt eftersom, detta villa jag fira med er 😁 därför erbjuder jag nu healing på distans hela April månad för endast 350kr välkommen att boka via pm eller bokadirekt. Lyckokällan på Bokadirekt! https://www.bokadirekt.se/places/lyckokallan-44493

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej vänner, som ni vet har jag ett nytt uppdrag, jag började min nya tjänst idag, och eftersom jag fortfarande behöver lite tid för att komma in i allt så kommer endast healing på distans finnas tillg

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page