top of page

Allt är möjligt bara du bestämmer dig!


Kärlek, relationer jobb eller olika livsval? Vart i livet vill du ha förändring? Vill du ha mer energi och ork? Vill du ha hjälp och stöttning? någon som faktiskt ser till att du tar dig ur det vi många kallar för ekorrhjulet?


Med en kombination av healing som hjälper dig att lösa upp saker som sitter som blockeringar i ditt undermedvetna och coachande samtal som hjälper dig att förändra ditt mindset så kan du nå dina mål snabbare än du någonsin kunnat ana. Jag vägleder dig tills att du står stadigt.


Jag hjälper dig att se saker som du tidigare kanske inte sett, jag hjälper dig att förändra ditt nuvarande tillstånd. Men DU måste ta beslutet att vilja förändra dig själv först. (Värdesätta sig själv är en av våra största utmaningar). Jag ser fram emot att träffa dig ☘️


Ungdomar mellan 15-21 har 50%rabatt på denna kombinationsbehandling( med målsmans tillstånd om ej myndig.) Investering 2220kr 4-5 tillfällen. Första gången är dagen du bokar och resterande träffar bokar vi efter dina önskemål. Vuxen/ myndig kan även boka denna kombo online om så önskas.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej vänner, som ni vet har jag ett nytt uppdrag, jag började min nya tjänst idag, och eftersom jag fortfarande behöver lite tid för att komma in i allt så kommer endast healing på distans finnas tillg

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page